Jorra i Gomorra presenta Vellut i purpurina. Al Teatre de Manacor


Propera sessiĆ³ el 04 gener
  • Inici | 19:30
    Dura | 70 min.
  • Teatre de Manacor
    Sala Major

En escena el 04 gener

Jorra Santiago torna a enlluernar amb 'Vellut i purpurina' (Bubota Discos, 2020), un segon disc desacomplexat com mai. El manacorí ha gravat amb banda i sense, so elèctric i electrònic, i s'empodera mandrejant com només ell sap fer. On no mandrejarà segur és dalt de l'escenari.

Vellut i purpurina segueix l'empremta de l'anterior disc de Jorra i Gomorra, 'A Manacor' (Bubota, 2018), però duit a l'extrem. És un àlbum heterogeni i iconoclasta que ha estat gravat, en part, a casa del vocalista, que retorna als mètodes dels primers treballs i a la llibertat que suposa poder enregistrar la meitat dels temes tot sol a casa.

A nivell d'estil, la banda vira cap a sonoritats més modernes, fruit de les petites fites que es proposa Jorra: "Per fer cançons intent agafar una referència o imitar el so d'algun artista que m’agrada. I com que sempre em surten les coses malament, al final, curiosament, intentant imitar és quan després surt la meva personalitat", explica el músic. Per apropar-se a l'electrònica, l'artista confessa que s'ha inspirat amb El Petit de Cal Eril Ferran Palau.

Precisament una de les grans novetats del disc, com assegura el propi Santiago, és l'exploració en tots els àmbits. Entre ells, també hi és jugar amb la primera i la segona persona en les lletres i, d'aquesta manera, "invisibilitzar el tema dels gèneres separats", relata el cantant. "Ha estat una bona manera d'universalitzar el missatge", assegura.

dimarts
04
gener

19:30 | 70 min.

Jorra i Gomorra presenta Vellut i purpurina. Al Teatre de Manacor

Sala Major | Teatre de Manacor,